top of page
Search
  • Writer's pictureAlen Petrović

Dolazak u tvrtku "Growth Rockets"

Podijeljeni smo na 3 tvrtke. Ovo je tvrtka u kojoj je bilo četiri učenika. Tvrtka se bavi digitalnim marketingom i uređivanjem web stranica. Osnivačica tvrtke je Duygu Bayramoglu koja je sa svojim zaručnikom odlučila pokrenuti ovaj posao jer smatraju kako tehnologija brzo napreduje i kako će društvene mreže imati veliku ulogu u prepoznavanju kompanija.

"Krenuli smo na posao u 9:00. Vožnja Ubahn-om bila je udobna i smirena za razliku od javnog prijevoza u Zagrebu. Stigli smo na posao točno na vrijeme i počeli smo sa upoznavanjem. Upoznali smo "schefinn" i sa programom kompanije. Prvi zadatak je bio iz knjige Stevena R. Kani " 7 habbits of highly effective people". Poslije toga smo poslušali prezentaciju o poslovanju tvrtke. Učili smo šta je "Growth Hacking" i imali smo photoshooting za društvene mreže. Obišli smo park i crkvu Maria Schutz. Nakon radnog vremena otisli smo na večeru u hrvatski restoran "Opatija"." izjavio je Alen Petrović.







"Prvi radni dan je protekao jako dobro. Razgovarali smo o poslovima kojima se bavi naša tvrtka. Govorili smo gdje se vidimo za 5 godina. Fotografirali smo se u blizini našeg ureda." izjavila je Paula Keserović.





13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page